96.03% RTP
jackpot: 171,605.69 RON

Jackpot Bells Online

Despre jocul Jackpot Bells

Întoarceți-vă în timp pe vremea când jocurile de cazino cu fructe nu erau înțesate cu o mulțime de funcții complexe și potențial derutante, și știți ce veți găsi? Jackpot Bells. Unul dintre sloturile clasice de la Playtech, acest spinner este inspirat de zilele bune, dar are încă suficiente funcții moderne pentru a îl face un joc pe care sa nu vreți să îl ratați.

Sloturi Jackpot Bells– Informații Despre Joc

Jucați cu un pariu minim de 0,40 RON

Stil clasic

Jackpot-uri progresive de până la 90.000 RON

Furnizor: Playtech

Cum se joacă Sloturile Jackpot Bells

Jackpot Bells este despre simplitate, dar asta nu înseamnă că sunteți limitați în ceea ce privește metodele de a câștiga. După ce alegeți să pariați 0,40 RON, 1 RON, 2 RON sau 5 RON, veți putea să câștigați un profit al investiției potrivind două sau mai multe simboluri. Întradevar, în ciuda stilului său clasic, dezvoltatorii au adăugat o latură modernă sub forma acestor câștiguri cu numai două simboluri.

Continuând această combinație câștigătoare între vechi și nou, veți vedea fructe și clopote care se rotesc pe cinci role în loc de trei. Nu numai că acest lucru crește numărul de combinații câștigătoare pe care le puteți face, ci permite lui Jackpot Bells să își poată respecta numele și să ofere premii de top care ar trebui să rezoneze cu soldul oricărui jucător.

Într-adevăr, dacă puteți aranja cinci clopote de la stânga la dreapta pe una dintre cele cinci linii de plată active, veți debloca un jackpot progresiv proporțional cu pariul dumneavoastră. La cele mai mici mize, veți avea șansa de a câștiga 5.000 RON, în timp ce un pariu de 5 RON poate debloca un premiu impresionant în valoare de peste 90.000 RON!

Jocuri recomandate:

Dacă Jackpot Bells nu vă sună tocmai bine, de ce nu încercați celelalte jocuri de slot cu jackpoturi?