95.02% RTP
jackpot: 1,423.29 RON

Great Blue Jackpot™

Programat în cod HTML5 pentru a putea fi jucat pe orice dispozitiv, Great Blue Jackpot reprezintă versiunea îmbunătățită de Playtech a unui clasic din domeniu. Pentru cunoscători, Great Blue există în lumea sloturilor de aproape un deceniu. Însă, ca pentru toate clasicele, este necesar uneori un suflu nou și de acesta vei avea parte când vei juca Great Blue Jackpot. Pe lângă specialitățile tradiționale, vei avea acces nu la unul, ci la patru jackpoturi progresive.

Evident, pentru a încerca să obții premii ce pot depăși 100.000 de monede, trebuie să rotești rolele. Iar pentru asta, este necesară o miză de cel puțin 0,01 monede, care va pune în mișcare cele cinci role și 25 de linii de plată. Odată ce ai pornit în aventură, toate felurile de forme de viață acvatice își vor face apariția, în timp ce încerci să potrivești trei sau mai multe simboluri. Pe treapta inferioară a scării de plăți, trei nouari îți vor aduce o plată de 2X. Avansând, peștii, țestoasele, rechinii și, evident, balenele contribuie la a-ți transforma pariul într-un jackpot fix de 10.000X.

Desigur, dacă joci Great Blue Jackpot, cauți ceva puțin diferit față de original. Aici intră în scenă plata progresivă. În această specialitate activată aleatoriu va trebui să aduni monede și să umpli o bară de energie. În cazul în care cele trei monede ale tale se potrivesc cu balena, rechinul, țestoasa sau peștele, vei obține un jackpot progresiv cu valoare de la 100 la peste 100.000 de monede.

Scufundă-te în acțiune aici la Betfair și joacă pentru plăți progresive în valoare de peste 100.000 de monede, cu Great Blue Jackpot, de la Playtech.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot: