91.25% - 94.22% RTP
jackpot: 37,655,155.05 RON

Jackpot Giant Slot

Instrucțiuni Pentru Jocul Jackpot Giant

Este greu să nu-ți placă Jackpot Giant care introduce gama de jocuri cu tematică vulcanică a celor de la Playtech. Jumătate om al peșterii, jumătate model, el este un uriaș vesel cu o barbă strălucitoare; iubește să se joace și fusta lui mică de piele este puțin cam obraznică. Va trebui să vă decideți singuri cu privire la fustă, dar jocul în sine este o ocazie de a câștiga la fiecare pas, cu vulcanii uriași care izbucnesc pentru a produce o cascadă de monede de aur într-un peisaj tropical.

Trei rânduri pe cinci role oferă 50 de linii de plată într-un format care sigur vă va bucura ochii. Fie că este vorba de jackpotul progresiv sau de jocul bonus cu tematică vulcanică, în care monedele uriașe sunt aruncate de uriaș în cratele îndepărtate cu aur, Jackpot Giant nu dezamăgește.

Activată de obținerea simbolurilor bonus vulcan pe rolele unu și cinci, runda bonus implică aruncarea unei monede în trei din șase vulcani mocnind. Trei decizii corecte oferă un câștig imediat în bani. Daca norocul tau la prima încercare nu este tocmai potrivit, există șansa unei noi aruncări- este cu adevarat un gigant prietenos!

Inconfundabilul simbol Wild de aur înseamnă că rotirile câștigătoare nu sunt niciodată prea departe, iar perspectiva de a obține cinci astfel de simboluri pe rândul din mijloc pentru a câștiga jackpot-ul progresiv este o posibilitate permanentă.

Informații Despre Joc: Jackpot Giant

  • Role: 5
  • Linii: 50
  • Furnizor: PlayTech
  • Funcții: simbol Wild, simbol Scatter, simboluri stivuite
  • Beneficii: bonus gigant, jackpot gigant

Despre Joc

Obiectivul în Jackpot Giant este de a obține combinații de simboluri câștigătoare prin rotirea rolelor.

Pentru a juca acest joc:

Pariul pe linie este ales făcând clic pe + și - sub Pariu pe Lini pentru a mări sau micșora suma.

Jocul Giant Jackpot este întotdeauna jucat cu 50 de linii de plată active. Numărul de linii de plată active este fix și nu poate fi modificat de către jucător.

Pariu total per rundă de joc= pariul pe linie X linii de plată active.

Dacă faceți clic pe Rotire, rotiți rolele cu pariul pe linie selectat în mod curent. În timpul rotirii rolelor, butonul Rotire se schimbă în Stop. Dacă faceți clic pe oprire, se termină animația de rotire și se afișează imediat rezultatul rotirii.

Rolele pot fi de asemenea rotite folosind funcția Joc Automat. Mutați mouse-ul deasupra butonulului Joc Automat pentru a afișa lista de opțiuni. Selectați numărul de rotiri care vor fi jucate în mod automat sau alegeți modul Până la o Funcție pentru a juca automat până când este activată funcția Bonus Uriaș sau atunci când câștigați Jackpot-ul Uriaș.

Dacă faceți clic pe o opțiune, începeți funcția Joc Automat. Butonul Joc Automat se schimbă în Stop în timpul modului Joc Automat.

Modul de Joc Automat se termină atunci când rolele s-au rotit de câte ori a fost setat de jucător sau atunci când este activată runda Bonus Gigant sau când s-a câștigat Jackpot-ul Gigant, dacă ați selectat Până la o Funcție; sau când faceți click pe Stop.

Dacă faceți clic pe butonul Mod Turbo, porniți sau opriți modul Turbo, și anume activați sau dezactivați unele dintre animațiile și sunetele la câștig, făcând rolele să se rotească mai repede sau mai încet.

Plățile sunt calculate în funcție de Tabelul de Plăți. Câștig de Linie= pariul pe linie X multiplicatorul corespunzător în funcție de tabelul de plăți. Câștig Scatter = pariu total X multiplicator corespunzător în funcție de tabelul de plăți. Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul paginii Info.

Pe o linie de plată dată, se plătește numai cea mai mare combinație câștigătoare de plată, în timp ce câștigurile simultane pe diferite linii de plată sunt acumulate.

În cazul unei rotiri câștigătoare, câmpul Câștig afișează premiile acumulate. Animația de Câștig poate fi oprită dând clic oriunde pe ecran pentru a afișa imediat suma totală a câștigului.

Câștigurile de linie și câștigul total sunt afișate și pe banda situată în partea inferioară a rolei sau în fereastra jocului.

Formatul nu este neapărt pe placul tuturor, dar trei rânduri, în loc de patru, oferă mai puține posibilități pentru ca grafica jocului să se evidențieze - iar jackpot Giant este un exemplu excelent pentru ceea ce se poate obține în acestă privință: este un joc uimitor.

Mâna gigantului plină de aur oferă un simbol scatter, în timp ce simbolurile cu valoare scăzută J, Q, K și A sunt plăcute vizual ca sculpturi 3D în roci . De fapt, aspectul general 3D al jocului este unul dintre principalele sale atuuri. Cerul albastru tropical din spatele simbolurilor, completat ocazional de un stol de păsări și, împreună cu piscurile înconjurate de nori ale munților din depărtare, formează o mică bucată de paradis tropical. Și cine nu se bucură din când în când de o erupție de monede de aur?

Modul Joc Automat familiar la Playtech și modul turbo sunt încorporate, iar cu pariurile de linie începând de la doar 0.01 RON, există o mulțime de motive bune pentru a juca Jackpot Giant pe lângă alegerea genială a costumului uriașului.

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri cu jackpot: