96.15% RTP

Mini Roulette

Dansatoare cu machiaj orbitor și costume cu pene colorate se plimbă prin strălucitorul cazinou cu zâmbetele lor largi și ochi luminoși. Whisky-ul tău stă neatins în paharul aburit de gheața care, cu timpul, s-a topit.

Alți patru jucători sunt așezați la masa de ruletă, cu toții parcă hipnotizați de roata care se învârte; ca și tine. Un bărbat înalt, nebărbierit, cu pălărie de cowboy, stă lângă tine. O turistă veselă purtând o pălărie de soare strânge în mână brelocul său norocos, în cealaltă parte a mesei. Doi chinezi la costum se consultă în șoaptă în dreapta ta.

Plasezi pariurile și roata se învârte. Oare Mini Roulette te va binecuvânta cu un câștig masiv? Rămâne de văzut.

Despre Mini Roulette

O reinterpretare a ruletei tradiționale, Mini Roulette este o versiune în miniatură a jocului clasic. Scopul tău este să prezici unde se va opri bila pe roata numerotată.

Spre deosebire de ruleta americană (care are 38 de spații numerotate și colorate) și de ruleta europeană (care are 37 de spații numerotate și colorate), Mini Roulette își respectă numele și are numai 12 spații numerotate plus un spațiu suplimentar marcat cu zero.

Cum se joacă Mini Roulette

Atunci când joci Mini ca să obții câștiguri maxi în Betfair Vegas va trebui să plasezi o miză minimă de 2,5 RON (0,5 €/£/$). pentru ca roata de ruletă să se învârtă. Desigur, dacă e prea puțin pentru gusturile tale, poți să crești pariurile folosind diversele valori de jeton afișate (2,5, 5, 25, 50, 125, 500 și 2.500 RON (0,5, 1, 5, 10, 25, 100 și 500 €/£/$)) până când atingi maximul de 2.500 RON (500 €/£/$) pe un număr sau până la 50.000 RON (10.000 €/£/$) pe variantele care se plătesc 1:1.

După ce ai decis miza, poți plasa pariurile făcând clic în zona relevantă a mesei, iar în Mini Roulette din Betfair Vegas vei găsi următoarele opțiuni de pariere:

Pariuri exterioare: par/impar, roșu/negru (fiecare dintre aceste pariuri se plătește la un raport de 1:1)

Alte pariuri exterioare: jumătăți de duzină (1:1) și pariuri pe coloană (2:1)

Pariuri interioare: un număr (11:1), între numere (5:1), stradă (3:1), trio (3:1) și colț (2:1)

Pentru a elimina jetoanele din joc, poți face clic pe butonul Clear Bets și vei începe din nou. Altfel, dacă ai terminat de pariat, poți apăsa butonul pentru învârtire și aștepta ca bila să se oprească.

După ce runda este încheiată, un marcaj va fi așezat pe numărul câștigător. moment în care toate pariurile pierzătoare dispar și se plătesc orice pariuri câștigătoare. Odată ce câștigurile au fost plătite, poți alege să repeți ultimele pariuri folosind butonul pentru repariere sau poți elibera masa și începe din nou.

Pe scurt, aceasta este esența jocului Mini Roulette din Betfair Vegas. Deși masa mai mică și cotele reduse pot să nu pară la fel de atrăgătoare precum în versiunea standard a jocului, viteza și simplitatea jocului Mini Roulette sunt motivele pentru care a devenit un joc de succes în ultimii ani.

Pentru a juca Mini Roulette în Betfair Vegas și a câștiga masiv, creează-ți primul cont și începe-ți astăzi aventura.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de ruletă online, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri de ruletă:

Live Triumph French Roulette 

Ruleta Live 

3D Roulette 

European Roulette 

French Roulette 

Premium European Roulette 

Premium French Roulette 

Premium Roulette Pro