97.3% RTP

European Roulette

Norul de fum plutește de la țigări lungi, prinse elegant între degete subțiri. O varietate de limbi pot fi auzite împrejur de: melodicitatea Francezei, cadența Germanei, un oftat Arabic gutural și o exclamație muzicală Italiană.

Diamantele împodobesc urechile femeilor frumoase, absorbind lumina și trimițând strălucire în ochii fețelor serioase așezate în jurul mesei. Roata se rotește și sunetul bâlbâit al mingiei, care țopîie în jurul ei, mărește suspansul și ascute emoțiile mulțimii îngrijorate. Mingea se oprește, făcând un membru al mulțimii să explodeze cu bucurie, iar altul să suspine dezamăgit.

Un om se îndepărtează mânios și dumneavoastră vă apropiați cu precauție și cu încredere de locul lui acum vacant. Plasați pariurile, iar mulțimea este șocată. O tăcere apăsătoare cuprinde masa, pe masură ce ascultați cu toții mingea care cade si țopîie in jurul rotii. Ce va fi? Noroc sau eșec?

Despre European Roulette

Un joc clasic de ruletă europeană are esența în prezicerea corectă a locului final de oprire al mingii în timp ce se deplasează în jurul roții. Roata ruletei cuprinde numerele de la 1 la 36, ​​care sunt colorate fie roșu sau negru, precum și un slot pentru "0", care este colorat verde.

Cum să jucați European Roulette

Pentru a începe să jucați European Roulette la Betfair , trebuie să faceți clic pe jetonul care are valoarea pe care doriți să o pariați. Pentru a plasa acest pariu, faceți clic pe numărul sau zona de pariere a mesei de ruletă pe care doriți să pariați. Fiecare clic în zona de pariere va adăuga un jeton suplimentar de aceeași valoare pentru pariul și miza totală.

În funcție de nivelul dumneavoastră VIP, limitele de pariu minime și maxime permise variază, însă limitele standard de pariere la Betfair încep de la 0,10 RON și depășesc 250 RON per rotire. Când încerci să plasezi un pariu care scade sub limita minimă, pe ecran apare un mesaj automat care afirmă că pariul este insuficient și vi se va cere să adăugați mai multe jetoane înainte să poți roti.

Pentru a primi informații mai detaliate despre limitele minime și maxime de pariuri pentru toate pozițiile de pe masă, puteți să treceți cu mouse-ul sau să faceți clic pe butonul Limite din tabel.

Dacă doriți să vă măriți pariurile cu o sumă suplimentară, puteți selecta jetonul dorit și apoi faceți clic pe zona de pariere pe care doriți să pariați.

Pentru a elimina un jeton, țineți apăsată tasta Shift și faceți clic pe zona de pariere de pe care doriți să îl eliminați. Întregul pariu va fi eliminat dacă cipul selectat are o valoare mai mare decât pariul plasat. Puteți plasa simultan mai multe pariuri în mai multe zone de pariere.

Pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a posibilelor pariuri și a câștigurilor asociate în cadrul European Roulette la Betfair , consultați tabelul de mai jos:

Număr Unic: 35: 1

Număr Divizat: 17: 1

Trei Numere: 11: 1

Sfert: 8: 1

Duzină/ Coloană: 2: 1

Pariul exterior (de exemplu, roșu / negru): 1: 1

După ce ați plasat toate pariurile, faceți clic pe Rotiți pentru a roti mingea. Pentru a elimina toate pariurile din tabela de joc, faceți clic pe Ștergere pariuri. Pentru a plasa același pariu din nou, faceți clic pe Repetarea Pariului. Toate pariurile câștigătoare vor rămâne pe masă și puteți elimina aceste pariuri sau le puteți lăsa pe masă pentru runda următoare.

Pentru a juca European Roulette, faceți-vă astăzi un cont la Betfair Vegas chiar acum!

Jocuri de ruletă recomandate

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de ruletă online, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri de ruletă:

Live Triumph French Roulette

Ruleta Live

3D Roulette

French Roulette

Mini Roulette

Premium European Roulette

Premium French Roulette

Premium Roulette Pro