95.96% RTP

Tiger Claw™ Slot

Lumea este plină de animale periculoase cu arme periculoase, dar puține sunt atât de importante în legende și în inimile noastre precum Tiger Claw. Acest slot dispune de 4.096 de moduri de a câștiga, o ofertă aproape la fel de rară precum legendarul tigru alb însuși! Doar să ai grijă, deoarece tigrii sunt renumiți pentru modul în care își atacă prada din ambuscadă...

Informații joc Tiger Claw

  • Dispunere șase ori patru
  • Tematică bazată pe minunatul și înfricoșătorul tigru alb
  • Câștigul maxim ajunge la de 1.296.000 de ori valoarea monedei
  • Furnizor: Playtech

Cum se joacă slotul Tiger Claw

Munții sunt nestăpâniți și wild și de acolo poate să apară simbolul auriu și verde pe rolele de la 1 la 6, capabil să înlocuiască toate simbolurile, cu excepția scatter. Tigrul se dedică generozității, permițând mai multor simboluri wild simultane să înmulțească aleatoriu câștigurile de până la cinci ori.

Cu scatter reprezentat de simbolul pentru jocuri gratuite Tiger Claw, trebuie să le amintim jucătorilor să nu fugă de această oportunitate. Dacă aduni cel puțin trei dintre aceste simboluri la o singură rotire, vei obține opt rotiri gratuite, iar fiecare scatter suplimentar adaugă premii din ce în ce mai mari de rotiri gratuite. Cu până la 100 de rotiri gratuite oferite la șase simboluri, putem spune că este un tigru foarte generos!

Puține animale au libertatea tigrului, indicată prin puternicul simbol suprapus cu tigru alb. Acesta poate să apară suprapus pe toate rolele în timpul jocului principal și al specialității cu rotiri gratuite.

Acest lucru înseamnă că jucătorii pot accesa mai multe rotiri gratuite în cadrul jocului lor cu rotiri gratuite, două scatter deblocând cinci rotiri suplimentare, iar șase simboluri scatter adunate într-un singur joc aducând maximul de 100 de rotiri gratuite.

Joacă astăzi Tiger Claw pentru a înfrunta bestia și a-ți crea propria legendă!

 

Dacă ţi-a plăcut Tiger Claw, s-ar putea să îţi placă şi: