95.98% RTP
jackpot: 3,485,697.48 RON

Age of the Gods: King of Olympus Slot

Adunarea unei balanțe demne de zeii greci necesită o călătorie într-o lume a rolelor, rotirilor gratuite și nu doar unul, ci patru jackpot-uri progresive. Când vă alăturați lui King of Olympus, fundalul divin și coloana sonoră se combină pentru a crea o lume extrem de antrenantă de distracție financiară.

Informații Despre Joc:

Role: 5

Linii: 25

Funcții bonus: jackpot-uri progresive

Simbol Wild: King of Olympus

Furnizor : Playtech

Despre Joc

La fel ca orice joc din seria Ages of the Gods, King of Olympus este decorat ornamental dar reușește să-și mențină totuși funcționalitatea. Pe cele cinci role și 25 de linii de plată, puteți paria începând cu 0.01RON, și câștiga până la de 3.000 de ori miza dvs. în premii fixe chiar și mai mult dacă intrați în runda bonus jackpot.

Rotiri Gratuite King of Olympus

Trei sau mai multe simboluri scatter templu vor activa un joc gratuit în care veți avea ocazia să adunați premii pe parcursul a 10 rotiri gratuite. Pentru a vă ajuta să câștigați o recompensă demnă de zei, toate rundele de rotire gratuită încep cu un multiplicator de 2X care crește cu două unități la fiecare două rotiri. În concluzie, până când ajungeți la cea de-a nouă rotire gratuită, câștigurile dumneavoastră vor fi multiplicate de opt ori.

În paralel cu rotirile gratuite și multiplicatorii, simbolul King of Olympus va fi acolo pentru a supraveghea acțiunea. Stând impunător pe rola trei, regele va acționa ca un simbol wild static pe durata rotirilor gratuite și va transforma și mai multe simboluri în combinații câștigătoare.

Jackpot-ul Progresiv King of Olympus

Pregătește-te, deoarece jackpoturile progresive ale lui King of Olympus pot să lovească oricând și pe orice rotire. După ce ați intrat în jocul bonus, vi se va cere să alegeți monedele misterioase până când veți găsi trei simboluri jackpot.

De la minor la major, aceste jackpot-uri progresive vă vor acorda premii uriașe cu valori între 100 RON și mult peste 100.000 RON!

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri din seria Age of the Gods: