91.40% RTP

White King II Online

În timp ce unele dinastii cad pradă timpului, altele sunt atât de populare încât influența lor persistă pentru totdeauna. Cu White King II, Playtech a actualizat îndrăgitul joc original pentru o nouă generație de jucători, aducându-le unele dintre cele mai elegante și semețe animale (altele decât combinația mitologică dintre cal și păun).

Simbolul wild în White King II este reprezentat de figura regelui și poate înlocui orice simbol, cu excepția scatter. Și mai bine, acestea apar suprapuse și pot alcătui combinații bine plătite cu ele însele, dacă apar în grupuri de trei sau mai multe.

Reflectând faptul că aceasta este a doua versiune a White King, simbolurile wild pot să apară ca duble, când un singur wild valorează de două ori originalul.

Dacă descoperi simbolul scatter, înseamnă că ai obținut simbolul White King pe un fundal roșu. Acesta este pe cât de rar, pe atât de valoros și apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Adună trei sau mai multe la o singură rotire și vei putea accesa jocurile gratuite Noapte maiestuoasă, lucru care ar putea fi mai ușor decât crezi. Ca și în cazul simbolurilor wild, simbolurile scatter pot să apară ca duble, iar generosul White King permite ca aceste să fie socotite ca două dintre cele trei scatter necesare pentru accesarea jocului bonus.

Numărul de rotiri gratuite oferite de acest joc depinde de numărul de simboluri scatter White King obținute, șase scatter acordând maximul posibil de 50 de rotiri gratuite. Acești lei nu numai că pot declanșa rotiri gratuite din acest joc, dar le fac și mai feroce, aducând șanse mai mari de a obține simboluri wild și plăți și mai mari!

Joacă White King II și adoptă unul dintre acești regi ai junglei, dar ai grijă, deoarece puterea lor poate fi prea mare pentru a fi controlată!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc de slot online, încearcă şi jocurile de mai jos:

The Dark Knight Rises Slot

The Mask of Zorro Slot

The Matrix Slot

White King  Slot

Wolves! Wolves! Wolves! Slot