93.89% - 94.94% RTP
jackpot: 2,637,609.20 RON

Age of the Gods Goddess of Wisdom™

Un alt capitol al impresionantei epopei Ages of the Gods, Goddess of Wisdom este un slot foarte premiat în care ramurile de măslin și simbolurile cărților de joc însoțesc echipamentul de luptă ceresc. Pentru cei care își doresc un cont demn de zei, acest joc are patru jackpoturi progresive. care pot să apară în orice moment și să te răsfețe cu peste 500.000 RON (100.000 €/£/$)!

Informații despre slot:

·       Role: 5

·       Linii: 20

·       Specialități bonus: joc de luptă cu rotiri gratuite și multiplicatoare

·       Simbol wild: zeița Atena

·       Furnizor: Playtech

Despre joc 

Acest slot online este antrenant încă de la început, dându-ți misiunea de a-ți proteja orașul (contul) de forțele invadatoare, printr-o combinație de pariuri și rotiri. Din fericire, Goddess of Wisdom este aici pentru a te îndruma cu bonusurile sale generoase de rotiri gratuite, multiplicatoare și, bineînțeles, jackpoturi. Dacă vrei un slot cu poveste, Goddess of Wisdom este perfect.

Jocuri gratuite Goddess of Wisdom

Pe lângă faptul că se plătesc cu un premiu de 3X, trei simboluri scatter (bufnița) vor și declanșa runda bonus. Cunoscut ca Lupta, acesta este un joc cu rotiri gratuite în care vei avea trei variante:

·       Scut – această opțiune îți va aduce 10 rotiri gratuite.

·       Coif – un coif de luptător îți va acorda șapte rotiri gratuite și un multiplicator 4X.

·       Armură – echipează-te cu armură aurie și 14 rotiri gratuite și un multiplicator 2X vor fi ale tale.

Pe lângă faptul că simbolurile de mai sus înlocuiesc unul dintre simbolurile bufniță, simboluri wild extinse pot fi activate în timpul rotirilor gratuite, ceea ce înseamnă și mai multe moduri de a câștiga.

Jackpot Goddess of Wisdom

Cinci scuturi aurii îți vor deschide calea către un jackpot impresionant de 5000X, dar pentru a sta alături de zei, vei căuta să obții un jackpot progresiv. În acest joc, premiile se pot activa după orice rotiri și, odată ce ai pătruns, va trebui să descoperi monede misterioase pentru a găsi un simbol jackpot.

Potrivește trei simboluri (putere, putere extra, superputere și putere supremă) și vei câștiga unul dintre cele patru jackpoturi instant, care au ajuns și la peste 2.250.000 RON (450.000 €/£/$)!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte sloturi online din seria Age of the Gods: