95.98% RTP

Ways of the Phoenix™ Slot

Urcă pe aripile jocului Ways of the Phoenix și vezi cum bogăția ta se ridică până la cer. Conceput de Playtech și dispunând de câteva specialități interesante, acest joc cu sloturi reprezintă șansa ta de a-ți ridica experiența în jocuri online. Dacă ești gata să joci unui dintre cele mai bune sloturi din Betfair Vegas, urcă și hai să zburăm în Ways of the Phoenix.

Informații joc Ways of the Phoenix:

  • Joacă-l cu numai 0,25 de credite per rotire
  • Câștigă până la de 65.500 de ori pariul tău
  • Accesează până la 3.125 de linii de plată
  • Furnizor: Playtech

Cum se joacă Ways of the Phoenix

Contul tău poate că nu e cenușă, dar tot te poți ridica precum pasărea Phoenix, mizând cel puțin 0,25 de monede. Astfel, vei da viață celor cinci role și 45 de linii de plată. Însă, ceea ce este unic la această creație a celor de la Playtech este că, prin câștiguri, creezi și mai multe moduri de a câștiga. În condiții normale, există 45 de moduri de a alini trei sau mai multe simboluri și a aduna premii de până la 500 de ori miza. Însă, atunci când câștigi, începe distracția.

În esență, fiecare câștig consecutiv va crește potențialul de plată. După ce ai obținut un premiu, numărul de 45 de linii de plată active crește la 135. De aici, fiecare câștig consecutiv va crește numărul tău de linii de plată active până ajungi la 3.125. Nu e impresionant doar în sine, ci și în comparație cu aproape orice slot existent.

Pentru a garanta că Ways of the Phoenix este la fel de legendar precum sugerează numele, trei sau mai multe simboluri yin-yang vor activa un bonus unic de rotiri gratuite. La început, cu cât obții mai multe simboluri scatter, cu atât mai multe rotiri gratuite vei primi. După ce ai obținut opt, 20 sau 50 de rotiri gratuite, începe distracția. Luând în calcul modul în care funcționează câștigurile consecutive, acest bonus îți permite să câștigi până la de 62.500 de ori miza. Este o ocazie pe care nu ți-o oferă multe jocuri cu sloturi și motivul pentru care ar trebui să zbori alături de Ways of the Phoenix.

RTP-ul acestui joc este 95.98%. Află RTP-urile celor mai populare sloturi Betfair Vegas: